Best Western Plus – Hotel Eyde

Book på  +45 97 22 18 00 / info@eyde.dk med bookingkoden Challenge2018
og få følgende priser på dit ophold:

Enkelt: 895,-

Dobbelt: 1.095,-

Familie: 1.295,-

Det triatlet- og meget familievenlige Hotel Eyde ligger en spytklat fra målstregen på Torvet i Herning og dermed også centralt beliggende i forhold til Hernings butikker og restauranter og de aktiviteter, der sker i dagene op til Garmin Challenge Herning 2018.

Hotellet serverer en kæmpe morgenmadsbuffet hver dag fra kl. 06.30 – 10.00, så der er rig mulighed for at få tanket op både før og på selve løbsdagen. Frokost og aftensmad kan bestilles i Hotel Eydes restaurant, Sankt Jørgen, der har et varieret menukort. Desuden suppleres menukortet i dagene op til stævnet med en Sportsbuffet, som er tilpasset triatleternes behov.

Restauranten Sankt Jørgen lover, at man får en restaurantoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Kvalitet er nøgleordet, og der bliver løbende skiftet ud i menuen, så den passer til sæsonen og årstiderne – alt er lavet fra bunden. Derudover tilbyder hotellet en række ting, som gør opholdet helt perfekt for triatleterne:

– Der er afsat et lokale på hotellet til opbevaring af triatleternes cykelkufferter.

– Ved tjek ind på hotellet udleveres et lille underlag, som cyklerne kan stå på, når de er på værelserne. Ligeledes udleveres en lille klud, som kan bruges til småjusteringer af cyklen.

– Større justeringer/reparationer kan klares i mekanikerområdet ved banegården, som kun er 400 meter væk fra hotellet.

– I hotellets gård vil der være en vaskeplads med stativer til cyklerne samt vand, spande og børster.

For triatleterne og deres familier er der mulighed for at benytte hotellets fitnesscenter. Det er et nyt og topmoderne fitnessrum med det nyeste udstyr. Der er fladskærme på væggene, lounge lokale og tilhørende omklædning med sauna. Ligesom resten af hotellet er fitnesscenteret åbent 24 timer i døgnet.

Samtlige værelser på hotellet er moderne og klassisk indrettede og er alle udstyret med tv, skrivebord, strygejern samt te- og kaffefaciliteter.

Gratis parkering foregår på adressen; Mindegade 3, 7400 Herning.

Kontaktinformationer:
Torvet 1, 7400 Herning
Tlf. +45 97 22 18 00
www.eyde.dk
info@eyde.dk