Danmarks bedste Tri-Klub

Bliv Danmarks bedste Tri-Klub

Når de danske tri-klubber stiller til start ved danmarksmesterskabet på middeldistancen til Garmin Challenge Herning 2018, vil det være en kamp om at blive Danmarks bedste triatlet blandt herrerne og damerne.

Dog ønsker vi hos Garmin Challenge Denmark at anerkende alle de hårdtarbejdende triathlon klubber rundt i det ganske danske land. I sammenhæng med KLUB-HOTSPOTTET vil vi derfor kåre den bedste triathlon klub i Danmark. Danmarksmesterskabet på middeldistancen bliver derfor ikke kun en kamp for den enkelte triatlet, men også en kamp for klubberne om at blive DANMARKS BEDSTE TRI-KLUB!

At blive Danmarks bedste tri-klub handler ikke kun om at have de hurtigste atleter. Det handler også om at skabe stemning på ruten – både for klubbens egne, såvel som andre atleter. Triathlon er nemlig et fællesskab, som alle deltagere til Garmin Challenge Herning er fælles om at elske.

I de danske tri-klubber findes der således et væld af triatleter og frivillige, der alle bidrager til at skabe dette fællesskab. Et fællesskab, der er essentielt for at triathlon kan vokse og være en sport, der skaber glæde for mange. Det er dette fællesskab vi ønsker at hylde med kåringen af DANMARKS BEDSTE TRI-KLUB.

Hvad kan man vinde?

Det eneste det kræver for at være med i konkurrencen om at blive DANMARKS BEDSTE TRI-KLUB 2018 er, at I er minimum 10 tilmeldte fra din klub til Garmin Challenge Herning 2018 INDEN den 31. januar 2018.

Som vinder af DANMARKS BEDSTE TRI-KLUB 2018 får alle klubbens deltagere til Garmin Challenge Herning 2018 gratis startnumre til Garmin Challenge Herning 2019.

Derudover får resten af klubbens medlemmer mulighed for at købe startnummer til Garmin Challenge Herning 2019 til en MEGET eksklusiv pris!

Så, hvis din klub skal have den bedste pris på Garmin Challenge Herning 2019, så er det nu du skal tilmelde dig Garmin Challenge Herning 2018 og fortælle din formand, at DIN klub skal være DANMARKS BEDSTE TRI-KLUB.

Hvordan bliver din klub Danmarks bedste Tri-Klub

For at blive kvalificeret til at blive DANMARKS BEDSTE TRI-KLUB skal din klub som det første være kvalificeret til et KLUB-HOTSPOT. Dette kræver blot minimum 10 tilmeldte fra din klub inden den 31. januar 2018.

Dernæst skal din klub have sat sit KLUB-HOTSPOT op senest klokken 12 lørdag den 9. juni 2018 på det sted, I har fået tildelt. Vi sørger selvfølgelig for strøm, hvis I har kvalificeret jer til at have en målportal.

Når I har sat jeres KLUB-HOTSPOT op, skal I poste et billede af jeres KLUB-HOTSPOT på Garmin Challenge Denmarks Facebook senest søndag den 10. juni 2018.

Sidst vil vi have to delegerede, der vil tage ud og opleve de forskellige KLUB-HOTSPOTs og give dem karakter for følgende:

  • Stemning
  • Antal iført klub-merchandise
  • Ekstra udstyr såsom konfettirør, horn og des lige

Ud fra dette vil vi bedømme bedømme de deltagende klubber efter følgende kriterier:

  • Bedste placering: 25%*
  • Billede med flest likes på Garmin Challenge Denmarks Facebook: 25%
  • Højeste gennemsnitlige karakter givet af de delegerede: 50%

*PRO-placeringer tæller ikke. Placeringen udregnes ud fra den overordnede gennemsnitsplaceringen af klubbens højest placerede mand og kvinde. (eksempel: Hurtigste placerede mand = 15. Højest placerede kvinde = 20 => 35/2= 17,5. Ved uafgjort mellem to klubber vil tiden blive taget med i betragtning.

Join over 20 thousand other fans - follow us