Athletes

Thinking about signing up? Find all the info you need here

Courses

Check out the course maps for Challenge Herning 2018 here

Spectators

Find all the information you need as a supporter here

Garmin Challenge Denmark Triathlon

Challenge Denmark deler filosofien fra Challenge Family, som vi er en del af. Derfor tror vi på, at ethvert event skal være specielt og unikt for alle, der deltager, og med “alle” mener vi ALLE. Derfor er det lige meget for os om du er førstegangsudøver, en erfaren veteran eller en hurtig verdensmester, alle deltagere er lige vigtige for os.

Vi forstår også, hvad det kræver af dig og dine omgivelser, når du træner til et event. Derfor vil vi gøre meget for at gøre tilskueroplevelsen lige så god: Gennem fantastiske svømmelokationer, smukke cykelruter med nøje udvalgte hotspots, hvor du kan følge dine favoritatleter, såvel som løberuter i centrum af byerne, hvor der er rig mulighed for at se atleterne. Sidst men ikke mindst går vi langt for at lave intense opløb, hvor du kan følge atleterne på deres sidste meter mod mållinjen.

Vi kan dog ikke lave et sådan event helt alene. Vi er afhængige af de mange frivillige, der hvert år er klar til at hjælpe os med at organisere og udføre hvert event. Vi tror på, at I, de frivillige, er en lige så vigtig del af familien som deltagere og tilskuere.

Vi er alle en del af Challenge Family! “We Are Triathlon!”

Titelsponsor

Partnere

Sponsorer