Tilmeld dig i dag!Resultater & Livestream

EVENTET STARTER OM

Challenge For All

Challenge For All

400 meter svømning, 20 km cykling, 5 km løb

Kort distance triatlon med rolig svømning i sø, en hurtig og sjov cykelrute og løb i Herning centrum med op til 35.000 tilskuere.

395 for individuel | 449 for stafet

Challenge Herning Halv Distance

Challenge Herning Halv Distance

1900 meter svømning, 90 km cykling, 21,1 km løb

Halv ironman distance med svømning i sø, én rundes cykling på den jyske hede med flade lange stræk og løb i centrum af Herning med op til 35.000 tilskuere.

1.975 for individuel | 2.175 for stafet

Deltagere

Overvejer du at tilmelde dig? Find  al den information du har brug for her

Læs mere

Ruter

Se rutekortene for Garmin Challenge Herning 2017 her

Læs mere

Tilskuer

Find al den information, du har behov for som tilskuer her

Læs mere

Titelsponsor

Partnere

Sponsorer

Arrangeret i samarbejde med:

dtrif_hjemmeside

Om Challenge Denmark events

Challenge Denmark deler filosofien fra Challenge Family, som vi er en del af. Derfor tror vi på, at ethvert event skal være specielt og unikt for alle, der deltager, og med “alle” mener vi ALLE. Derfor er det lige meget for os om du er førstegangsudøver, en erfaren veteran eller en hurtig verdensmester, alle deltagere er lige vigtige for os.

Vi forstår også, hvad det kræver af dig og dine omgivelser, når du træner til et event. Derfor vil vi gøre meget for at gøre tilskueroplevelsen lige så god: Gennem fantastiske svømmelokationer, smukke cykelruter med nøje udvalgte hotspots, hvor du kan følge dine favoritatleter, såvel som løberuter i centrum af byerne, hvor der er rig mulighed for at se atleterne. Sidst men ikke mindst går vi langt for at lave intense opløb, hvor du kan følge atleterne på deres sidste meter mod mållinjen.

Vi kan dog ikke lave et sådan event helt alene. Vi er afhængige af de mange frivillige, der hvert år er klar til at hjælpe os med at organisere og udføre hvert event. Vi tror på, at I, de frivillige, er en lige så vigtig del af familien som deltagere og tilskuere.

Vi er alle en del af Challenge Family! “We Are Triathlon!”