Kom på triathlonrejse med Bravo Tours og Challenge Denmark

IVORY PLAYA, MALLORCA

Priser fra 6.398,-

SANDS BEACH RESORT, LANZAROTE

Priser fra 6.998,-

THANYAPURA HEALTH & SPORT RESORT

Priser fra 17.998,-

FINCA NAUNDRUP, COSTA DEL SOL

Priser fra 7.498,-

Bliv udfordret på rejsen med Bravo Tours og Garmin Challenge Herning!

Med Bravo Tours’ triatlonrejser får du skræddersyede rejser, så du kan få 100% styr på din træning. Når du ankommer bliver du mødt af en guide, der venter på dig og har et træningsprogram klar til dig, så du virkelig får finpudset teknikken.

Bravo Tours Tricamps er skræddersyede triathlon rejser, der er tilpasset triatleter, hvor både svømmetræning, cykeltræning og løbetræning er i fokus. Alle steder har optimale forhold til openwater svømning, såvel som pool, så du sikkert og bekvemt kan få teknikken i orden, mens du samtidig får trænet de andre teknikker, der kræves ved åbent vand. Både cykelruterne og løberuterne er perfekte til atleten, der ønsker hård og konkurrerende intervaltræning, såvel som længere roligere træningssessioner.

Samtidig får du også rig mulighed for at restituere og hotellerne tilbyder forskellige muligheder, så du altid vil være klar til næste træningspas og kan få mest muligt ud af din tur.

Dagsprogrammet for hver enkelt rejse bliver planlagt i god tid før turen, så du har helt styr på den træning du får.

Det er vigtigt for os, at du kun skal koncentrere dig om din træning. Derfor arrangerer vi hele forløbet i samarbejde med Bravo Tours, lige fra fly, hotel og til ruter. På den måde er det eneste du skal tænke på at pakke dit udstyr og møde op i lufthavnen.

Om du er nybegynder, øvet, eller professionel triatlet spiller ingen rolle. Vi har sørget for at tilpasse den træning du får, alt efter dit behov.

Har du spørgsmål til din næste triathlonrejse eller ønsker du at vide mere?
Ring 96 27 37 77 eller mail gruppe@bravotours.dk

Join over 20 thousand other fans - follow us