Kom på triathlonrejse med Bravo Tours og Challenge Denmark

Garmin Challenge Denmark har indgået samarbejde med Bravo Tours. Bravo Tours vil byde alle triatleter velkomne på deres nye triatlonrejser til Mallorca. Bravo Tours’ triathlon rejser byder på mange spændende oplevelser på Mallorca og vil glæde sig til at byde dig velkommen på din næste træningsrejse.

Bravo Tours har to resorter på Mallorca: Ivory Plaza og Holliday Center. Begge ligger så der er rig mulighed for at få både masser af højdemeter på cyklen, såvel som du kan tage om på den anden side af bjergene og cykle lange flade stræk, hvor kilometerne bare ruller afsted.
På svømmesiden byder Alcudia på mange lækre svømmehaller, hvor du kan fintune din svømmeteknik, såvel som den store strand er det perfekte sted til open water svømning.
Der er selvfølgelig også masser af gode løberuter, hvor du både kan fyre hurtige intervaller af, såvel som du kan løbe lange rolige ture.

Når du flyver med Bravo Tours får du selvfølgelig muligheden for at få All Inclusive, så du ikke skal tænke på andet end at komme til lufthavnen og så er du klar til din næste triatlon rejse.

Bravo Tours og Garmin Challenge Denmark glæder sig til at byde alle triatleter velkommen til mange glade triatlonoplevelser på Mallorca.

IVORY PLAYA, MALLORCA

Priser fra 4.498,-

HOLIDAY CENTER, MALLORCA

Priser fra 4.498,-