Garmin Challenge For All kan desværre ikke afholdes den 13 juni 2020 på grund af Covid-19, vi arbejder på en løsning så vi kan finde en ny dato for afholdelse af eventen.

Fællesskab  –  Sjov  –  Triathlon

Garmin Challenge For All er til dig, der vil prøve kræfter med triathlon.

400m SWIM | 20km BIKE | 5km RUN

Din guide til Challenge For All og dit første triathlonstævne

Er du i tvivl om hvad du skal bruge, og hvad der skal til for at køre et triathlonstævne som Challenge For All, så læs med her

Garmin Challenge For All

Garmin Challenge For All er et underevent til Garmin Challenge Herning. Eventen foregår i de samme omgivelser som hovedeventen, men foregår på kortere ruter, der giver plads til, at mere uerfarne personer kan få mulighed for at deltage i Garmin Challenge Herning eller hvis du er helt ny, kan du prøve kræfter med triathlon og skiftende mellem de tre discipliner. Eneste krav for at deltage er, at du skal kunne svømme 400 meter og være fyldt 16 år.

Du kan derfor deltage i Garmin Challenge For All, uanset om du er rutineret, ny i sporten eller aldrig har lavet triathlon før. Du kan race på en toptunet tri-cykel, en mountainbike eller en gammel bedstemorcykel – elcykler er dog ikke tilladt. Garmin Challenge For All handler ganske enkelt om at være med og have en fest med at dyrke triathlon.

Som deltager i Garmin Challenge For All bliver du dermed en del af et af Danmarks største triathlon events. Eventen starter før hovedeventen, hvilket giver deltagerne mulighederne for at prøve kræfter med de forskellige discipliner og ruter og få den fulde oplevelse af publikums opbakning. Samtidig gør starttidspunktet det muligt for deltagerne at nå i mål til at kunne heppe på venner eller familie, såvel som andre atleter, der deltager i mellemdistancen. På den måde kan du som Garmin Challenge For All deltager få lov til at opleve begge sider af et triathlonstævne – på én dag.

Information

Deltagerne ved Garmin Challenge For All bliver sendt af sted kort før deltagerne på den halve distance. Her skal atleterne først svømme 400 meter i Fuglsang Sø, inden de tager ud på 20 km cykling i oplandet til Herning, hvor de herefter stiller cyklen og løber ind i T2, hvorefter der venter en intens løberute i midten af Herning, hvor Herning by står klar til at heppe på dem alle.

Sammen med dit startnummer til Garmin Challenge For All får du:

  • Finishermedalje
  • Adgang til Garmin Challenge Herning after-race-område

Vil du teste dig selv på ruterne, finder du LØBERUTEN HER og CYKELRUTEN HER.

Garmin Challenge For All svømme rute – 2019

Garmin Challenge For All cykel rute – 2019

Garmin Challenge For All løbe rute – 2019

Join over 20 thousand other fans - follow us