Om Challenge Denmark

Challenge Familien

Challenge Denmark er en del af Challenge Family, som er den hurtigst voksende globale triathlon serie. Med spektakulære ruter og ikoniske destinationer fokuserer Challenge Family på at skabe en oplevelse for livet for deltagere i alle aldersgrupper og på alle niveauer og samtidig skabe en mindeværdig oplevelse for tilskuerne.

Når Challenge Family udvælger deres race lokationer, bliver der lagt nøje vægt på at alle interessenter får sikret den ultimative oplevelse. Det værende sig lige fra atleterne der deltager, til sponsorer og tilskuere til eventen.

History

Challenge Denmark er en del af verdens største internationale triatlon-serie, Challenge Family. Men da vi d.13 juni 2015 afholdte vores første Challenge Denmark i Billund-Herning, var det ikke første gang at et Challenge Family løb blev afholdt i Danmark. Fra 2010 til 2012 blev der nemlig afholdt Challenge Copenhagen i den danske hovedstad, et løb som ophørte med at være en del af Challenge Family i 2013.

Så det var med et stort ønske om at bringe verdens største triatlon-serie tilbage til Danmark, at vi som arrangør kontaktede Challenge Family, med henblik på at få rettighederne til igen at arrangere Challenge løb på dansk grund.

Ideen bag Challenge Denmark er at skabe harmoni og oplevelser for hele familien, samtidig med at man tilbyder et professionelt løb i høj klasse. Det vigtige er ikke hvilket niveau man konkurrere på, Challenge er for alle, lige fra elite udøvere der lever af triatlon, til Age Group atleten der gennemfører sin første Triatlon nogensinde. Med innovative spektakulære ruter og ikoniske destinationer fokuserer Challenge Denmark på at skabe en unik oplevelse for deltagere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Samtidig ønsker vi at skabe en spændende og mindeværdig oplevelse for tilskuerne.

Bliv en del af Garmin Challenge Danmark?

Vil du være en del af Danmarks største triatlon events?

Vil du vide mere så kontakt:
Race Director
Claus “Mucho” Vesterby
Mail: cv@racemakers.dk
Cell: +45 20 37 37 07

Join over 20 thousand other fans - follow us