Overnatning i Herning

Anbefalede overnatningsmuligheder i Herning

Scandic Regina – Officielt Race Hotel

Det officielle race hotel i Herning byder dig velkommen med en hyggelig atmosfære. Hotellet ligger tæt på togstationen, Herning Kongress Center, MCH Messecenter Herning og Jyske Bank BOXEN. Rummene er store og rummelige, og der er gratis parkering foran hotellet. Samtidig stiller hotellet en stor morgenmadsbuffet til rådighed, såvel som en god solid frokost, skræddersyet triatleter.

Som det officielle race hotel vil Scandic Regina danne rummet om mange forskellige aktiviteter i race-ugen. Således er det her, at atleternes registrering finder sted fra torsdag til fredag. Ude foran hotellet afholdes Garmin Challenge Hernings expo, hvor leverandører og butikker vil stille deres boder op, for at give atleterne mulighed for at gøre et godt køb.

Alle aktiviteter vedrørende de professionelle deltagere til Garmin Challenge Herning finder også sted på Scandic Regina. Det er her, at mange professionelle atleter vil overnatte sammen med deres trænere og hotellets lokaler vil danne rammen om pro-briefingen.

Sidst er det Scandic Regina, der er centrum omkring stævnet, hvor teamet bag Garmin Challenge Herning vil holde til i hotellets konferencelokaler. Du vil også kunne møde pressefolk og mange andre, der er indvolverede i stævnet, der går ind og ud af hotellets mange værelser, rum og døre.

Læs mere om Scandic Regina…

Overnatning i Herning

Vi anbefaler dig at besøge VisitHernings hjemmeside og booke overnatning gennem deres online bookingsystem, som du finder her – her kan du finde alle tilgængelige overnatningsmuligheder.

Hvis du ønsker VisitHerning til at booke overnatning for dig, hjælper de dig gerne. Du kan kontakte dem på booking@visitherning.com og de tager et ekspeditionsgebyr på 150 DKK for reservationen.

Vi ser frem til at se dig i Herning.

Læs mere på visitherning her…

Join over 20 thousand other fans - follow us